Wervingsdag Wazo-superhelden: de kracht is de kwaliteit

Echte superhelden komen wanneer de nood het hoogst is. Echte superhelden pakken een schurk in de kraag. Dat kunnen ze omdat ze bepaalde superkrachten hebben. Een superheld van WazoRiool is niet overdreven sterk, kan niet vliegen en heeft geen röntgenzicht. Een superheld van WazoRiool heeft wel verstand van zaken, heeft plezier in het werk en zal altijd zijn/haar best doen om de klant tevreden achter te laten.

Werken aan je krachten

Iemand die bij WazoRiool aan het werk gaat, wordt niet zomaar in het diepe gegooid. Niet iedereen heeft direct kennis van het frezen van afvoerleidingen, het houden van camera-inspecties of het repareren van een Sanibroyeur. Bij WazoRiool werken servicemonteurs die vanuit hele andere branches hier zijn gekomen: automonteurs, elektriciens, webshopbeheerders. Je wordt stap voor stap meegenomen in de veelzijdige wereld van de riolering.

Wie aan de slag gaat bij WazoRiool verbetert zichzelf elke dag opnieuw. Je werkt zelfstandig, maar hebt veel te maken met andere mensen. Je komt namelijk bij mensen thuis. Die verwachten iets van je. Niet alleen dat je het werk snel en vakkundig aflevert, maar ook dat je netjes werkt, aardig bent en een duidelijk verhaal vertelt.

Schrik je daarvan? Hoeft niet hoor, ook jij hebt die kwaliteiten in je zitten. Als superheld van WazoRiool komen die krachten vanzelf naar voren. Naarmate je meer ervaren bent, komen steeds andere uitdagingen op je pad. Werk aan je kundigheid. Dat is je grootste superkracht.

Een team van superhelden

Het komt maar zelden voor dat superhelden volledig zelfstandig werken. Ook Batman kan niets zonder Robin. Wie bij WazoRiool aan de slag gaat, werkt met verschillende mensen, ieder met eigen kwaliteiten. We zien elkaar allemaal als gelijke, van de helden die dagelijks op pad zijn tot de directeur; iedereen draagt een steentje bij.

Als servicemonteur ben je dan wel grotendeels alleen op pad, je wordt zeker niet alleen gelaten. Op kantoor zit een groep enthousiastelingen dat de planning in de gaten houdt en is een werkvoorbereider aanwezig die je met elke uitdaging kan helpen.

Je krijgt een tablet tot je beschikking, een pinapparaat en natuurlijk professioneel gereedschap om verstoppingen te verhelpen. Superheld of niet, hulpmiddelen zijn altijd welkom.

Wil je weten hoe ons superheldenteam er uit ziet?

4 september: WazoRiool wervingsdag

Allemaal leuk, zo’n verhaal over superhelden, maar hoe zit het nu echt? Dat kun je komen bekijken op zaterdagmorgen 4 september 2021, tussen 9 en 12 uur. In samenwerking met Lavi Personeel uit Veendam zetten wij onze deuren open om kennis te maken met jou. Op deze speciale wervingsdag krijg je een beeld van hoe een dag als rioleringsmonteur er écht uitziet.

Er zijn totaal geen verplichtingen. Kom gewoon kijken, stel vragen aan mensen die al bij WazoRiool aan het werk zijn. Zij kunnen je als geen ander vertellen hoe het dagelijkse werk is. Denk je dat je toch niet helemaal voor dit dankbare beroep geboren bent, dan is er geen man overboord. Dan ga je gewoon verder met wat je al aan het doen was.

Voor meer informatie of tussentijdse vragen kun je bellen naar

Lavi Personeel 0598-744212.

Aanmelden voor de wervingsdag is niet nodig.